ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Προϊοντα επιπλοποιϊας

Προϊόντα για επαγγελματίες επιπλοποιούς.

Τα υλικά μας είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σε διαλύτη ή νερό με λύσεις για 1 και 2 συστατικά σας προσφέρουμε :

  • Βερνίκια
  • Υποστρώματα
  • Χρώματα εμποτισμού

Επίσης παράγουμε μια μεγάλη γκάμα διαλυτικών για όλες τις χρήσεις.

Παρουσίαση προϊόντων :

Λήψη .pdf : Basic – Παρουσίαση προϊόντων

img

Σχετικά με τα βερνίκια και υποστρώματα επιπλοποιΐας

Η σωστή προστασία του ξύλου ανάλογα με την τελική χρήση είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ζήτημα που καλείται να λύσει ο επιπλοποιός. Η εταιρία μας παρέχει λύσεις για έπιπλα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, σε συστήματα διαλύτη ή νερού καθώς και σε συστήματα δύο ή ενός συστατικού για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του τελικού προϊόντος. Τα βερνίκια μας είναι διαθέσιμα σε όλη την γκάμα γυαλάδας που ίσως χρειάζεστε και τα υποστρώματά μας είναι χωρισμένα ανάλογα με το τελικό πάχος και γέμισμα που επιθυμείτε. Ταυτόχρονα παρέχουμε τεχνικές συμβουλές και λύνουμε τις απορίες σας όσον αφορά τα προϊόντα μας άμεσα με ένα τηλέφωνο στο : +30 2310 784 100

 

Χρωματιστες Λακες

Λάκες νερού και διαλυτικού 2 συστατικών για εσωτερική και εξωτερική χρήση

Οι λάκες της εταιρίας μας είναι διαθέσιμες σε διάφορες αποχρώσεις από μια μεγάλη γκάμα χρωματολογίων. Αναλαμβάνουμε επίσης την προσαρμογή στην δική σας απόχρωση.

Η εταιρία Basic έχει εκδόσει επίσης ένα χρωματολόγιο με την δική της επωνυμία το οποίο βασίζεται στα χρωματολόγια NOVA. Το χρωματολόγιο μπορείτε να το προμηθευτείτε από την εταιρία μας.

Ρωτήστε μας περισσότερα στο τηλέφωνο : +30 2310 784 100

img
img

Χρησιμοποιήστε τα βελάκια δεξιά και αριστερά για να επιλέξετε χρωματολόγιο (τα χρωματολόγια είναι ενδεικτικά)

ΒΑΦΕΣ ΞΥΛΟΥ BASIC

βαφές που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Οι βαφές είναι διαθέσιμες σε αποχρώσεις που υπάρχουν στα χρωματολόγια βαφών ξύλου της εταιρίας μας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια ιδιαίτερη απόχρωση αναλαμβάνουμε την προσαρμογή της βαφής στην απόχρωση που θέλετε.

Βαφές σε υδάτινο μέσο

Βαφές οι οποίες χρησιμοποιούνται για ξύλο που θα παραμείνει σε εσωτερικό χώρο. Οι βαφές αυτές είναι βασισμένες σε ακρυλικό γαλάκτωμα και προσδένουν με το ξύλο για να αποτραπεί η μεταφορά χρωστικής στα επόμενα στρώματα βερνικιών. Απορροφώνται πλήρως από το ξύλο και προστατεύουν την επιφάνεια. Ταυτόχρονα εγκλωβίζουν τις φυσικές ουσίες που υπάρχουν στο ξύλο και αποτρέπουν την αλληλεπίδρασή τους με το βερνίκι. Οι βαφές αυτές συνήθως έχουν μια κατανάλωση της τάξης των 10 τετραγωνικών μέτρων ανά λίτρο. Εφαρμόζονται με σφουγγάρι ή πινέλο.

Βαφές και συμπυκνωμένες χρωστικές σε διαλυτικό

Βαφές για διόρθωση αποχρώσεων και για χρήση σε βερνίκι. Οι ειδικές διάφανες χρωστικές που χρησιμοποιούμε επιτρέπουν την χρώση του βερνικιού για να διορθώσουμε αποχρώσεις ή να αναπαλαιώσουμε έπιπλα. Μόνο για εσωτερική χρήση.

Βαφές διαλυτικού για εξωτερικό χώρο

Ειδικές βαφές για χρήση σε ξύλα εξωτερικού χώρου όπως π.χ. έπιπλα κήπου. Χρησιμοποιούνται επίσης για βαφή παρκέ εξωτερικού χώρου πριν το βερνίκι.

Χρησιμοποιήστε τα βελάκια δεξιά και αριστερά για να επιλέξετε χρωματολόγιο

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Για υψηλές αντοχές και άριστη ποιότητα

Η εταιρία μας συνεργάζεται με πολλές βιομηχανίες που χρησιμοποιούν τα υλικά για βιομηχανικές κατασκευές ή για κατασκευές που χρειάζεται να αντέξουν το πέρασμα του χρόνου και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ενδεικτικά, η εταιρία μας παράγει από την απλή λαδομπογιά ως αστάρι 2 συστατικών για «παρθένες» μεταλλικές επιφάνειες καθώς και χρώματα 2 συστατικών με εξαιρετικές αντοχές στην τριβή, τις κακουχίες και τις καιρικές συνθήκες. Παρακάτω θα βρείτε και το χρωματολόγιο για χρώματα 2 συστατικών απευθείας σε μέταλο (direct-to-metal) με τον εσωτερικό κωδικό BCM.

 

Χρωματολόγιο BCM – Γκοφρέ